Denne side har begrænset support

Fri fragt over 500 kr. i DK Levering 1-3 hverdage i hele Europa Butik i 8240 Risskov 🎨

Om Color Stories

Det startede med en vestjysk malermester med en livslang erfaring og drømmen om at skabe en unik maling til personlige farvehistorier.

Sidenhen er Camilla & Sussie fælles om at drive Color Stories. Med hver deres baggrund og kompetencer er de drevet af farver. Camilla kommer fra den finansielle verden, men altid været draget af det kreative. Camilla bor i Aarhus med sin familie, hvor vægge og lofter ofte skifter farver. Sussie har afsæt i modebranchen. Sideløbende med Color Stories agerer Sussie også som boligstylist, hvor hun bruger Color Stories farver i indretningen, deraf også erfaringer. Sussie bor med familien i Randers, i et hus med en pink trappe…

Sammen er Camilla & Sussie dedikerede til farvehistorier og inspirerer til et lækkert oplevelsesunivers fra deres showroom og butik i Risskov.

Rolighedsvej 36G, 8240 Risskov

Kontor & Showroom

Vores butik i Risskov er hjertet af Color Stories. Det er her, vi møder vores kunder ansigt til ansigt og deler vores passion for farver. Butikken er designet til at være et inspirerende rum, hvor kunder kan udforske vores brede palet af farver, få personlig rådgivning og deltage i workshops.

Kurv

Hurtig og sikker levering Hurtig og sikker betaling
Begrænsning