Denne side har begrænset support

Fri fragt over 500 kr. i DK Levering 1-3 hverdage i hele Europa Butik i 8240 Risskov 🎨

Handels- og leveringsbetingelser

Sådan bestiller du:

Vælg den eller de produkter du ønsker at købe og tilføj dem til kurven. Godkend handelsbetingelserne og klik på Godkend købet.

Indtast dine oplysninger og kontroller, at oplysningerne er korrekte.

Klik på fortsæt til levering.

Kontroller at det indtastede er korrekt.

Klik på Fortsæt til betaling.

 

Ordrebekræftelse:

Du modtager, ganske kort efter din bestilling, en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den mailadresse, du har opgivet ved købet.

Når din ordre er pakket og klar til at blive afhentet af Danske fragtmænd, modtager du endnu en mail fra os. I mailen fremgår ordrens trackingnummer, således du kan følge pakkens vej hjem til dig. 

 

Din ordre:

Ved bestilling inden kl. 12, bestræber vi os på at afsende din pakke samme dag, som din ordre lander hos os. Er det ikke muligt, så er det helt sikkert at vi afsender din pakke den næste hverdag*.

(* Vejret kan drille. Er der udsigt til frost i weekenden, blive afsendelsesdagen flyttet fra fredag til mandag, så din maling ikke skal stå på en lastbil i frost, weekenden over)

  

Betaling:

Når du har accepteret vores handelsbetingelser og har givet os dine betalingsoplysninger, vil vi gå i gang med at blande din maling og pakke din pakke til dig. Pengene vil først blive trukket fra din konto når pakken er klar til afhentning af fragtfirmaet.

 

Betalingsmetoder:

Vi modtager betalinger med disse metoder
• Dankort, Visa Dankort, Visa Electron
• MasterCard, Visa, Diners Club, Maestro, JCB og American Express
• Mobile Pay
Betalinger foregår på en sikret side hvor data krypteres (SSL). Det er således kun PBS, der har adgang til dine betalingsinformationer.
Købesummen for varerne reserveres på kortet ved bestillingen og trækkes når ordren er afsendt fra Color Stories.
Der kan ikke trækkes et større beløb, end du har godkendt ved bestillingen.

 

Priser:

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner.
Priserne er gældende i Danmark dog undtaget Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for system- og prisfejl. 

Fragt pris:

Fragten koster 39 kr. ved levering til fastlandet og brofaste øer til pakkeshop og 49 kr. til levering på hjemmeadressen. 

Ved levering til ikke fastlandet og brofaste øer vil der ikke pålægges en merpris.

Der vil være frit fragt på ordrer over 500 kr.

 

Levering: 

Vi bestræber os på at din bestilling vil være pakket og være klar til afsendelse fra os senest dagen efter, vi har modtaget din bestilling. Din pakke bliver leveret hjem til dig med Danske Fragtmænd eller GLS. Hovedparten af alle pakker vil blive leveret dagen efter afhentning hos os. Det vil sige, at din pakke er hos dig 1-3 hverdage, efter du har bestilt den hos os*.

*) Der tages forbehold for udsolgte varer og restordrer hos vore leverandører.

Undgå forsinkelse- "Stil pakken forsvarligt":

Undgå forsinkelser og ekstra omkostninger, skriv på din ordre, hvis og hvor forsendelsen må stilles forsvarligt.

Er der ingen hjemme og har du ikke angivet at forsendelsen må stilles, tager fragtmanden varerne med retur på fragtcentralen ved levering med Danske Fragtmænd og til pakkeshop ved levering med GLS.

Pakken leveres til hoveddøren eller til opgangsdøren/kantsten. Pakken bæres ikke op og/eller ind.

Overlevering af pakke: 

Du vil modtage en besked vedr. leveringdagen. Det er dit ansvar, at der er en modtager til stede ved levering, er der ikke det, vil du skulle aftale det videre forløb med fragtfirmaet.   

Hvis du er i tvivl, om du kan være hjemme på leveringstidspunktet, kan du i stedet:

  • Skrive din arbejdsplads som alternativ leveringsadresse
  • Skrive i kommentarfeltet at pakken må stilles (dette foregår uden kvittering af pakken og det er på købers egen risiko*) (være obs. på at ansvaret er dit, hvis varen bliver stjålet/skadet/frostskadet)
  • Bliv ringet op inden levering, så du kan nå hjem og modtage pakken. – skriv dette i kommentarfeltet.

Hvis ikke der er mulighed for fragtmanden at levere pakken, vil pakken blive taget med retur til fragtcentralen, hvor den evt. kan afhentes, eller der aftales genudbringelse. En evt. genudbringelse vil være på modtagers regning. Der vil oftest blive lagt en besked i din postkasse vedr. den mislykkedes levering, og du skal herefter selv kontakte fragtfirmaet.

Levering ved frost:

Når der er frost, sender vi ikke pakker om fredagen, da malingen ikke tåler frost, og vi derfor ikke kan garantere at pakken ikke står på en lastvogn weekenden over og dermed tager skade. 

Kontakt os: 

Har du spørgsmål til din levering så kan kontakt os på +45 30 40 42 51, info@color-stories.dk eller Instagram. Vi står altid klar til at hjælpe, så vi kan sikre dig, den hurtigste og nemmeste levering. 

Skade:

Desværre kan det ske at din pakke er skadet ved levering. Sker det har du 2 muligheder:

  • Du kan nægte at modtage din pakke.
  • Du kan modtage din pakke med forbehold. Dvs. du skal have noteret på fragtbrevet, at du modtager pakken med forbehold, fordi pakken er skadet.

Har du modtaget varen og ikke opdaget skaden før ved udpakning, skal du tage billeder, der dokumenterer skaden og dens omfang samt af fragtbrevslabelen, hvorefter du straks skal kontakte os. 

Pakken bliver kun erstattet hvis ovenstående er efterlevet.

Kontakt os derefter hurtigst muligt på info@color-stories.dk og vedhæft gerne et billede af skaden.

 

Reklamationsret:

Når du handler hos Color Stories, har du som privatkunde 2 års reklamationsret.

Hvis der findes fejl eller mangler ved varen, skal du informere detaljeret hvad der reklameres over. En god beskrivelse, billeder og dialog er med til at forkorte sagsbehandlingstiden og afhjælpningsprocessen. Skriv til info@color-stories.dk

Der skal reklameres i rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller manglen ved varen.
Rimelig tid er normalt 14-30 dage og højst 60 dage efter du har modtaget dine varer.

Ved fejl eller mangler kan varen være reklamationen berettiget, når varen er opbevaret og anvendt i henhold til vejledningen.
Er reklamationen berettiget, kan du få varer med fejl eller mangler ombyttet eller få pengene tilbage. 

Aftal altid evt. retur sendelse med os. Varer der returneres på efterkrav eller som tilbagesendes uden porto og uden aftale, nægtes modtaget af Color Stories.

Har du sendt en reklamationsvare tilbage til os, undersøger og tester vi den omhyggeligt.

Kan fejlen eller manglen ikke påvises, antages reklamationen ikke, og vi sender varen tilbage til dig. I nogle tilfælde kan der i denne sammenhæng medfølge en regning for forbrugt tid.

Varer, som returneres på grund af reklamation skal returneres med oplysning om ordre nr., og hvornår varen er købt. Sendes oplysningerne ikke sammen med varen, kan det resultere i unødig forsinkelse af reklamationsbehandlingen.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, skal du rette henvendelse til color stories på info@color-stories.dk 

 

Fortrydelse:

Ved forbrugerkøb har man 14 dages fortrydelsesret.*
*) Er varen fremstillet eller tilpasset specielt til dig, på din foranledning, gives normalt ikke fortrydelsesret. Dvs. der gives fuld returret på vores standard produkter og ikke tonede produkter. Dvs. der gives ikke rabat på tonet maling fra Color Stories, da disse varer fremstilles specialt til kunden ved bestilling. 


- Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor du modtager varen. Herefter har du 14 dages frist til at fortryde dit køb.
- Fortryder du købet inden de 14 dage, skal du tydeligt meddele os, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten. Send os en mail på info@color-stories.dk eller ved at returnere din mail med ordrebekræftelsen.


Du skal selv betale for returfragt af varen, når du gør brug af fortrydelsesretten.

- For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være overleveret til transportør, senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du fortryder dit køb.
- Når du anvender fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som du modtog den, og i original emballage. Det betyder, at varen skal returneres i ubrudt emballage. 

Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varens værdi af Color-Stories ud fra en skønsmæssig salgsværdi. Manglende original emballage, medfører altid værdiforringelse.
I nogle tilfælde, kan værdiforringelsen være så stor, at varens gensalgsværdi er 0,-.
Værdiforringelse, som følge af manglende eller beskadiget original emballage eller indhold, fratrækkes købesummen, inden tilbagebetaling.

Color Stories refunderer købesummen inden 14 dage efter at varerne er modtaget retur, i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Dvs. har du købt en ordre med fri fragt og nægter at modtage varen således den sendes retur, vil du blive opkrævet hele fragtbeløbet. 

 

Retur:

Der er tre måder, hvorpå du kan returnere en vare:

RETUR SKAL ALTID AFTALES PÅ MAIL.
• Du kan nægte at modtage varen fra transportøren. Hvis du nægter modtagelse, fordi du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du huske at meddele os dette.
• Du kan modtage varen og efterfølgende, returnere varen til Color-stories.dk. I så fald beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer, er købt hos Color-Stories.dk. 
• Du kan aflevere varen på vores lager inden 14 dage.

Retur adresse er:


Color Stories
Rolighedsvej 36G, stuen,
8240 RisskovAlle produkter, der returneres til Color Stories skal være forsvarligt indpakket.
Vi anbefaler, at varer returneres via Danske Fragtmænd, GLS eller PostNord. Herved er der mulighed for at spore forsendelsen via Track & Trace, hvilket fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er udleveret til os.

Har du sendt en vare retur, vil du få besked når vi har modtaget varen. Her får du oplysninger om den videre proces, i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse eller reklamation.
Købesummen returneres til det kort, der blev anvendt ved betalingen.

Når du benytter din fortrydelsesret, skal du selv betale for fragten retur til os.
Når du benytter din reklamationsret, skal du i første omgang selv betale returfragten. Antages din reklamation, refunderes dine fragtomkostninger. Gem derfor din kvittering.
Color Stories modtager ikke varer der, uden aftale, returneres per efterkrav eller uden porto.

 

Persondatapolitik:

For at du kan modtage produkter/nyheder fra Color Stories har vi brug for følgende oplysninger:
•Navn
•Adresse
•Telefonnummer
•E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Personoplysningerne registreres hos Color Stories og opbevares så længe det er nødvendigt af hensyn til lovgivning eller service til dig, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi videregiver dit navn, ordrenummer og e-mailadresse til Trustpilot, med henblik på at indsamle anmeldelser af vores service. Trustpilot behandler disse data på vegne af os. Disse oplysninger slettes automatisk efter 3 år. Du kan bede om at få oplysningerne slettet tidligere, såfremt du ikke ønsker at Trustpilot har dem.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det kun sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke almindelige kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Color Stories videregives ikke til tredjemand, uden at dette er nødvendigt for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver f.eks. din adresse til transportør, med det formål at kunne levere dine varer.

Den dataansvarlige hos Color Stories har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Som registreret hos Color Stories har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed, rettes til info@color-stories.dk


Cookies:

På color-stores.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktioner, for at gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, metoden afhænger af din browser.

 

Logstatistik:

Vi bruger en logstatistik på color-stores.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere color-stories.dk   

 

Kontakt:

Kontakt os på info@color-stories.dk ved spørgsmål ved ovenstående.

Kurv

Hurtig og sikker levering Hurtig og sikker betaling
Begrænsning