Denne side har begrænset support

Fri fragt over 500 kr. i DK Levering 1-3 hverdage i hele Europa Butik i 8240 Risskov 🎨

LEVERINGSBETINGELSER

Levering: 

Vi bestræber os på at din bestilling vil være pakket og være klar til afsendelse fra os senest dagen efter, vi har modtaget din bestilling. Din pakke bliver leveret hjem til dig med Danske Fragtmænd eller GLS. Hovedparten af alle pakker vil blive leveret dagen efter afhentning hos os. Det vil sige, at din pakke er hos dig 1-3 hverdage, efter du har bestilt den hos os*.

*) Der tages forbehold for udsolgte varer og restordrer hos vore leverandører.

Undgå forsinkelse- "Stil pakken forsvarligt":

Undgå forsinkelser og ekstra omkostninger, skriv på din ordre, hvis og hvor forsendelsen må stilles forsvarligt.

Er der ingen hjemme og har du ikke angivet at forsendelsen må stilles, tager fragtmanden varerne med retur på fragtcentralen ved levering med Danske Fragtmænd og til pakkeshop ved levering med GLS.

Pakken leveres til hoveddøren eller til opgangsdøren/kantsten. Pakken bæres ikke op og/eller ind.

Overlevering af pakke: 

Du vil modtage en besked vedr. leveringdagen. Det er dit ansvar, at der er en modtager til stede ved levering, er der ikke det, vil du skulle aftale det videre forløb med fragtfirmaet.   

Hvis du er i tvivl, om du kan være hjemme på leveringstidspunktet, kan du i stedet:

  • Skrive din arbejdsplads som alternativ leveringsadresse
  • Skrive i kommentarfeltet at pakken må stilles (dette foregår uden kvittering af pakken og det er på købers egen risiko*) (være obs. på at ansvaret er dit, hvis varen bliver stjålet/skadet/frostskadet)
  • Bliv ringet op inden levering, så du kan nå hjem og modtage pakken. – skriv dette i kommentarfeltet.

Hvis ikke der er mulighed for fragtmanden at levere pakken, vil pakken blive taget med retur til fragtcentralen, hvor den evt. kan afhentes, eller der aftales genudbringelse. En evt. genudbringelse vil være på modtagers regning. Der vil oftest blive lagt en besked i din postkasse vedr. den mislykkedes levering, og du skal herefter selv kontakte fragtfirmaet.

Levering ved frost:

Når der er frost, sender vi ikke pakker om fredagen, da malingen ikke tåler frost, og vi derfor ikke kan garantere at pakken ikke står på en lastvogn weekenden over og dermed tager skade. 

Kontakt os: 

Har du spørgsmål til din levering så kan kontakt os på +45 30 40 42 51, info@color-stories.dk eller Instagram. Vi står altid klar til at hjælpe, så vi kan sikre dig, den hurtigste og nemmeste levering. 

Kurv

Hurtig og sikker levering Hurtig og sikker betaling
Begrænsning