Denne side har begrænset support

Fri fragt over 500 kr. i DK Levering 1-3 hverdage i hele Europa Butik i 8240 Risskov 🎨

Malerguide

Step 1

HVOR OG HVAD VIL DU MALE?

Color Stories maling er udviklet, så den kan males på flere overflader i dit hjem. Derved får de malede overflade samme farvenuance, mathed og stærke overflade. Én og samme maling kan bruges på vægge, lofter, samt på grundmalet træ og metal, såsom døre, skabe, møbler, karme og radiatorer, dog ikke el-radiatorer.

Ønskes ekstra slidstyrke til møbler med dagligt slid, anbefales det at bruge 'Color Stories Shine Bright', som fåes i alle vores fine farver.

Step 2

HVOR MEGET MALING SKAL DU BRUGE?

Der beregnes 8-10 m2 pr l. Malingen skal påføres i et tyndt lag. Vi anbefaler, at overfladen males 2 gange, derved sikrer man sig, at malingen dækker, og at resultatet bliver som ønsket. Malingen er meget drøj i brug, påfør derfor kun et tyndt lag.

Step 3

ER DU KLAR TIL AT MALE?

Det er en god ide at være godt forberedt, inden malerarbejdet påbegyndes. Det er vigtigt, at overfladerne, der skal males, er rene, tørre, fedtfri og fri for løstsiddende materiale. Er der fugt/skader/huller m.m., hvor der skal males, skal dette spartles/udbedres, så det er tørt, inden malerarbejdet påbegyndes. Ligeledes er det vigtigt at evt. rust på jern/radiator m.m. behandles inden maleropstart. Træ og metal skal være grundmalet, og overfladen på emnet, skal slibes ganske let, således at malingen binder bedre til overfladen. 

SKARPE KANTER:

Brug afdækningstape til at sikre skarpe afgrænsninger imellem 2 farver. Et tip til at få en helt skarp malerkant: Mal med den eksisterende maling ind over tapen, så du dermed låser for, at den nye farve trænger ind under tapen. Når “låsemalingen” er tør, kan der males. Tapen fjernes straks, du er færdig med at male, og mens malingen stadig er våd.

Step 4

HAR DU DET RIGTIGE MALERVÆRKTØJ?

Det bedste resultat opnås, når du bruger godt malerværktøj. Brug værktøj, der er beregnet til det emne, der skal males på. Det gør arbejdet lettere, og resultatet bliver meget pænere. Læs mere om "malerværktøj" under tilbehør.

For lettere rengøring kan man med fordel anbringe en stor plastpose i sit malerkar. Derved undgår man maling i selve karet.

STEP 5

AT MALE:

Sørg for at røre malingen godt sammen med en rørepind, inden malerarbejdet påbegyndes. Start med at male for oven og arbejd dig ned ad. Sørg for at mætte rullen og mal i ensartet tyndt lag. Oftest vil det bedste resultat opnås ved at male 2 gange, men det afhænger af underlag.

STEP 6

RENGØRING:

Rengør værktøj med lunkent vand efter brug, så er værktøjet klar til næste gang, der skal males. Sidder der indtørrede malingrester på værktøjet, kan disse fjernes ved at lægge værktøjet i krystalsæbe i en lukket pose i et par dage.

Vi glæder os til at se dine farvehistorier. Rigtig god arbejdslyst! Kærligst Camilla & Sussie

Kurv

Hurtig og sikker levering Hurtig og sikker betaling
Begrænsning