Denne side har begrænset support

Fri fragt over 500 kr. i DK Levering 1-3 hverdage i hele Europa Butik i 8240 Risskov 🎨

Boligstylist og partner i Color Stories

Sussie Frank

Som boligstylist og partner i Color Stories leger Sussie med farver hver dag.

Følg med her og se hendes hjem i pasteller, og hvordan farver fra Color Stories præger hendes hjem.

"Jeg er en kæmpe farvenørd, jeg elsker, hvordan en farve kan ændre en stemning i et rum. Mit hjem er fyldt med farver dog holdt i en pastel base med undtagelse af den pink trappe, ellers er det nok mest det mixede og mønstrede interiør omkring vægfarverne, der skaber helheden hjemme hos mig. Jeg elsker det skæve valg og kan nørde flere timer med farvesammensætninger. Man kan læse personen bag ethvert hjem, siger man, og jeg er nok lidt finurlig, kreativ og legesyg –ligesom min indretning."

Sussies lyserøde trappe er efterhånden blevet delt på instagram en del gange. Trappen er malet i 'Bubblegum' og fremstår nærmest helt skulpturel i den store hall. Et modigt farvevalg vil nogen kalde det, men det betegner egentlig Sussies hjem generelt. Sussie elsker farver.

Strandsand

Sussies spisestue har en historisk væg i mørkebrun, som ligesom er blevet fællesnævner gennem huset. Derfor er alle vægge valgt nøje i farver, der komplimenterer det brune, lysner og skaber lethed til det lidt tunge. Væggene i spisestuen er malet i ´Strandsand´.

"Farver kan skabe stemningen i ethvert rum, og pasteller formig giver en hyggelig og mild stemning."

Sussie har også valgt at male køkkenet i 'Strandsand', som står smukt sammen med hendes blå snedkerkøkken og brune marmor.

'Vores køkken er familiens leverum, her er masser af plads, og væggene i den pastelgule krammer resten af rummet og skaber masse af hyggelig stemning.'

Syren' i loftet

Soveværelset er stort og lyst, men farver er ingen undtagelse. Dog er alle vægge malet hvide, for at stå i kontrast til det lyselilla loft. Tilsat interiør i farver som resten af hjemmet.

'Man sover bare bedre under en lilla himmel.'

Kurv

Hurtig og sikker levering Hurtig og sikker betaling
Begrænsning