Denne side har begrænset support

Fri fragt over 500 kr. i DK Levering 1-3 hverdage i hele Europa Butik i 8240 Risskov 🎨

EU-Blomsten – Et Symbol på Miljøvenlig Maling

Hvad er EU-Blomsten?

EU-Blomsten er EU's officielle miljømærke. Det blev etableret for at hjælpe forbrugere med at identificere produkter og tjenester, der har en reduceret miljøpåvirkning gennem hele deres livscyklus – fra råvareudvinding til produktion, brug og bortskaffelse. Produkter, der bærer EU-Blomsten, skal opfylde strenge miljømæssige og ydelsesmæssige kriterier.

Hvorfor er EU-Blomsten Vigtig for Maling?

  1. Reduceret Miljøpåvirkning: Maling med EU-Blomsten indeholder færre skadelige kemikalier, hvilket er bedre for miljøet og forbrugerens sundhed. Dette inkluderer en begrænsning af flygtige organiske forbindelser (VOC'er), som er afgørende for at forbedre indendørsluftkvaliteten.

  2. Bæredygtig Produktion: For at opnå EU-Blomsten skal producenterne følge bæredygtige praksisser i hele fremstillingsprocessen, hvilket sikrer mindre vandforbrug, energieffektivitet og reduktion af affald.

  3. Kvalitet og Holdbarhed: Produkter med EU-Blomsten skal ikke kun være miljøvenlige, men også opfylde strenge kvalitetsstandarder. Dette betyder, at forbrugerne ikke skal gå på kompromis med produktets ydeevne for at være miljøbevidste.

Vores Engagement i EU-Blomsten

Hos Color Stories er vi forpligtet til at tilbyde vores kunder produkter, der ikke kun er smukke og af høj kvalitet, men også miljøvenlige. Vores maling, der bærer EU-Blomsten, er et bevis på dette løfte. Vi tror på, at vi alle har et ansvar for at beskytte vores planet, og ved at vælge produkter med EU-Blomsten, tager vi et skridt i den rigtige retning.

Vælg Miljøvenligt, Vælg Ansvarligt

Når du vælger maling til dit næste projekt, overvej at kigge efter EU-Blomsten. Ved at gøre det, bidrager du ikke kun til et sundere hjem, men også til en mere bæredygtig verden. Sammen kan vi gøre en forskel.

Kurv

Hurtig og sikker levering Hurtig og sikker betaling
Begrænsning